LHV/NHG-account of Gastaccount?

Op de inlogpagina van www.haweb.nl zie je twee knoppen om in te loggen: Toegang LHV/NHG of Toegang als gast. De wijze van inloggen is afhankelijk van welk soort inlogaccount je hebt.

Een gastaccount voor HAweb is een ander soort account dan een LHV/NHG-account. Met een gastaccount heb je alleen toegang tot HAweb. Je kunt op HAweb deelnemen aan groepen waarvoor je bent uitgenodigd.

Wie kunnen er een LHV/NHG-account krijgen?
Met een LHV/NHG kun je inloggen op HAweb en op websites en applicaties van de verenigingen. Dit account is aan te vragen door:

• Leden van de Landelijke Huisartsen Vereniging
  • Leden van het Nederlands Huisartsen Genootschap
  • Praktijkondersteuners met een POH-account van het NHG
  • Praktijkmanagers met een praktijkmanagersaccount van de LHV

Hoe krijg ik een gastaccount?
Behoor je niet tot een van bovenstaande groepen? Dan kun je op uitnodiging van een groepsbeheerder gasttoegang krijgen tot een HAweb-groep. Hiervoor neem je contact op met de groepsbeheerder van de desbetreffende groep.