Online hulp

In de HAweb-groep Over HAweb kunt u (na inlog) een vraag stellen en kijken welke vragen medegebruikers hebben.

Hoe kan ik inloggen?

Op de inlogpagina van www.haweb.nl kunt u kiezen tussen de opties Toegang LHV/NHG of Toegang als gast.

Heb ik een gastaccount of een NHG/LHV-account?

Bent u NHG-lid, LHV-lid, LHV-vriend, praktijkmanager geregistreerd bij LHV of heeft u bij het NHG een poh-account, dan kiest u voor de groene knop Toegang LHV/NHG.

Heeft u geen lidmaatschap, dan bent u bij ons bekend als 'gast'. U kunt dan klikken op de grijze knop Toegang als gast.

Ik heb een gastaccount. Moet ik een nieuw wachtwoord aanmaken?

U heeft een gastaccount als u niet lid bent van het NHG en/of de LHV. Heeft u sinds mei 2017 niet meer ingelogd? Dan dient u éénmalig een nieuw wachtwoord aan te maken voordat u weer in kunt loggen.

Ga daarvoor naar www.haweb.nl. Klik op de grijze knop Toegang als gast en klik daarna op de link Wachtwoord vergeten.

Mijn e-mailadres wordt niet herkend. Wat moet ik nu doen?

Probeert u in te loggen op www.haweb.nl, maar wordt uw e-mailadres, waarmee u voorheen inlogde, niet herkend? Stuur dan een e-mail naar helpdesk@haweb.nl met uw naam, geboortedatum en lidmaatschapsnummer (indien u deze paraat heeft).

Ik heb nog geen account gehad of ik heb mij nog nooit geregistreerd.

Bent u lid van het NHG of de LHV en heeft u nog geen HAweb-account? Dan kunt u uw account activeren via Nog geen account? op de inlogpagina van HAweb. U vult dan uw LHV- en/of NHG-lidmaatschapsnummer in. U ontvangt vervolgens een e-mail op het e-mailadres dat bij de LHV of NHG bekend is.

Bent u geen lid van de LHV of het NHG? Dan kunt u bijvoorbeeld op uitnodiging van een groepsbeheerder gasttoegang krijgen tot een HAwebgroep. Hiervoor neemt u contant op met de groepsbeheerder van de desbetreffende groep.

Hoe ga ik naar VisitatieOnline?

U kunt uw visitatie-onderdelen terugvinden bij www.mijnvisitatie.nl. U logt hier in met uw huidige (HAweb)inlog en u kunt hier uw gegevens verder bijwerken. Informatie over de gespreksleiders kunt u terugvinden in de HAweb-profielen van de gesprekleiders.

Kennis en ervaring delen

Vragen?

Mail: helpdesk@haweb.nl

Telefoon: 030 - 28 23 645

Vraag hier uw LHV- en NHG-nummer op »