Online hulp

In de HAweb-groep Over HAweb kunt u (na inlog) een vraag stellen en kijken welke vragen medegebruikers hebben.

Heb ik een gastaccount of een NHG/LHV-account?

Op de inlogpagina van www.haweb.nl kunt u kiezen tussen de opties Inloggen met LHV/NHG account of Inloggen als gast. Bent u NHG-lid, LHV-lid, LHV-vriend, praktijkmanager geregistreerd bij LHV of heeft u bij het NHG een poh-account dan kunt u voor de bovenste optie kiezen. Heeft u geen lidmaatschap, dan bent u bij ons bekent als 'gast'. U kunt dan klikken op optie Inloggen als gast en daarbij eenmalig een nieuw wachtwoord aanvragen.

Ik heb een gastaccount. Moet ik een nieuw wachtwoord aanmaken?

U heeft een gastaccount als u niet lid bent van het NHG en/of de LHV. U dient éénmalig een nieuw wachtwoord aan te maken voordat u weer in kunt loggen met uw gastaccount op www.haweb.nl. Een nieuw wachtwoord kunt u hier haweb.nl/do/lostpassword aanvragen, gebruik het e-mailadres waarmee u voorheen altijd inlogde op www.haweb.nl. Er wordt vervolgens een e-mail gestuurd naar uw e-mailadres waarin u instructies vindt om uw wachtwoord aan te passen.

Mijn e-mailadres wordt niet herkend.

Probeert u in te loggen op www.haweb.nl maar wordt uw e-mailadres, waarmee u voorheen inlogde, niet herkend? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@haweb.nl met uw naam, geboortedatum en lidmaatschapsnummer (indien u deze paraat heeft).

Ik heb nog geen account of ik heb mij nog nooit geregistreerd.

U kunt inloggen met uw bestaande HAweb-account. Bent u lid van het NHG of de LHV en heeft u nog geen HAweb-account? Dan kunt u uw account activeren via Nog geen account? op de inlogpagina van HAweb. U vult dan uw LHV- en/of NHG-lidmaatschapsnummer in en een e-mailadres dat u wilt koppelen aan uw account. Daarna ontvangt u een e-mail op dit adres ter bevestiging.

Bent u geen lid van de LHV of het NHG? Dan kunt u bijvoorbeeld op uitnodiging van een groepsbeheerder gasttoegang krijgen tot een HAwebgroep.

Hoe ga ik naar VisitatieOnline?

U kunt uw visitatie-onderdelen terugvinden bij www.mijnvisitatie.nl. U logt hier in met uw huidige (HAweb)inlog en u kunt hier uw gegevens verder bijwerken. Informatie over de gespreksleiders kunt u terugvinden in de HAweb-profielen van de gesprekleiders.

Kennis en ervaring delen

Vragen?

mail: helpdesk@haweb.nl

telefoon: 030 - 28 23 645

Vraag hier uw LHV- en NHG-nummer op »